mittlivmedreumatism

Kategori: Frågor/Svar

+ En sådan där blogglista

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? 

Eftersom att jag bor hemma just nu så är det inte riktigt jag som bestämmer vad som ska finnas i kylskåpet men när jag bodde själv så fanns där nästan alltid, mjölk, choklad, någon slags juice, yoghurt som jag aldrig åt upp och körsbärstomater brukade jag alltid ha. 

Fyra saker du inte kan vara utan?

Min mobil (ja, jag är helt beroende av den), mina nära o kära, min säng, mjukisbyxor och mat, haha.

Dessa tre kan jag verkligen inte vara utan. 

Tre saker som du inte kan äta?

Innan åt jag absolut inte pannkakor eller korvstroganoff men nuförtiden kan jag faktiskt äta det om jag måste. Kommer inte på något speciellt som jag inte gillar just nu men alldeles för rött kött, typ musslor eller ostron och löskokta ägg är saker som jag inte äter. Allt måste vara vällagat för att jag ska äta det. 

Två saker som gör dig glad? 

Mina vänner och fint väder är två saker som gör mig väldigt glad. Det finns självklart massor av andra saker som också gör mig glad, ett riktigt bra träningspass, min familj, god mat, Liseberg, semestrar, bra serier, ja, listan kan göras lång. 

Slänger in en bild från balen på ett par fina vänner. 

En sak du gör flera gånger i veckan?

Duschar, haha nä vad tråkigt svar.. Det finns ju massor av saker jag gör flera gånger i veckan, äter, tränar, sover, jobbar.. Kommer inte på något speciellt och roligt just nu.  

 

+ Instagram

1. Vad heter du på instagram? Emmaaliceolivian, följ mig gärna :)

2. När skaffade du instagram? I januari 2013.

3. Första uppladdade bilden?

Detta är de två första bilderna jag la upp. En på min syster och en på min vovve. 

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Några gånger i veckan brukar de nog bli. Ibland varje dag, beror på om jag har något att lägga upp helt enkelt.'

5. Bild som har fått flest likes?

Dessa tre har jag fått flest likes på, runt 150 stycken :)

6. Varför skaffade du instagram? Jag tror det var dels för att min kompis precis hade skaffat de och visade mig.  Sen var det även fler och fler som skaffade det och då ville jag ju själv också ha det. 

7. Vilka typer av konton följer du? Nära kompisar, släktingar, bekanta, bloggare, kändisar och sen följer jag även några träningskonton också.

8. Är din instagram öppen eller privat?  Den som jag nämnde ovan är öppen men sen har jag även en privat också :)

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Allt möjligt, selfies, naturbilder, på mina syskon och kompisar, matbilder och annat som jag gör/stöter på i mitt liv. Nedan ser ni hur mitt flöde ser ut just nu. 

10. Favoritbild? 

Kunde verkligen inte välja en bild, så här ser ni hur mitt flöde ser ut just nu. :)

 

Upp