mittlivmedreumatism

+ Sju månader senare

Nu var det nästan sju månader sedan jag skrev här och det har hänt en hel del sen sist. I det sista inlägget jag skrev så berättade jag att jag hade varit i Växjö dagen innan och det var den dagen som "förändrade" mitt liv. Det var nämligen så att jag blev hembjuden till en jobbarkompis som jag hade skrivit med ett tag. Han frågade om jag ville komma upp till Växjö för att cykla moutainbike (då båda är intresserade av träning) och äta lunch på stan. Jag velade lite över hur jag skulle göra men bestämde mig sedan för att åka dit. Det blev en mysig och rolig dag och sen den dagen har vi bokstavligt talat varit oskiljaktiga. Vi klickade direkt och jag har aldrig känt såhär starkt för någon som jag gör för den här killen.

Bara tre månader senare fick vi båda nytt jobb på Maxi i Växjö och flyttade ihop i en lägenhet i Växjö. Där bor vi nu och i december ska vi flytta till en nybyggd lägenhet tillsammans. Som ni hör så rullar livet på ganska bra nu och jag har aldrig varit lyckligare. Tänk att en person kan göra så mycket.

Jag vet inte riktigt varför jag skriver detta inlägget. Det hade varit kul att börja blogga igen och jag har så himla mycket att skriva om men jag är inte helt säker på att tiden räcker till. Vi får helt enkelt se!

 

16 juni 2017 18:07 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas