mittlivmedreumatism

Ikea- och städtisdag

Hej på er! Idag mår jag äntligen lite bättre och tänkte berätta vad jag har hittat på denna tisdagen. 

Denna dagen började med ett besök på vårdcentralen för att ta blodprov och efter det åkte hela familjen till Ikea för att handla saker till min ena brors lägenhet nu när han snart ska flytta. Jag fick dock också med mig lite saker hem bland annat sängkläder, sugrör (till mina glasburkar jag fick i studentpresent) och även lite strumpor från Maxi när vi var inne där en runda efter Ikea. 

När jag kom hem slängde jag in mina nya sängkläder i tvättmaskinen direkt och sen började jag städa mitt rum (vill ju inte byta sängkläder utan att ha städat rummet) vilket verkligen behövdes. Är mästare på att slänga allt mitt på golvet istället för att lägga det där det ska vara. 

Blev självkalrt störd av denna skitungen när jag skulle bädda på nya sängkläder men hon gjorde städningen lite roligare i alla fall. Nu är jag äntligen klar och ligger just nu i sängen med världens allergi plus förkylning som jag alltid får när jag har städat. Men det är så värt det för det finns inget bättre än ett nystädat rum och nybäddad säng. Nu ska jag ner och äta tacos och sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas