mittlivmedreumatism

2. Mina senaste inköp

Som jag nämnde i förra inlägget så var jag på Väla i måndags. Åkte dit själv eftersom att jag behövde en hel del och då tycker jag det är betydligt lättare att vara helt själv istället för att behöva anpassa sig efter någon annan osv. Hittade dock inte så mycket som jag hade hoppats på, då jag tycker att kläderna är så sjukt tråkiga just nu men en del fick jag med mig i alla fall. 

Tre stycken basic tröjor. De var det enda jag hittade som föll mig i smaken. Inte så roliga men användbara och snyggt till ett par jeans. Den gråa och randiga är från H&M och den vita från Gina Tricot. 

Jag var i väldigt stort behov utav nya jeans och var nära på att ge upp efter att ha provat byxor i nästan alla affärer kändes det som. Men när jag gick in på Gina för tredje gången hittade jag till slut två stycken som satt bra. Har bara provat de högra på bilden än så länge men dem gillar jag i alla fall jättemycket. Så sköna och samtidigt snygga. 

Behövde som ni ser även lite nytt smink och nagellacket fick jag på köpet inne på gina. 

Passade även på att köpa ett par vita låga converse till studenten. De kommer ju garanterat inte hålla sig vita så länge så det kanske blir ytterligare ett par innan det är dags för studenten. Var även på jakt efter ett par andra vita skor men lyckades inte hitta några i min storlek. Får se om jag får tag i ett par framöver. 

Och sist men inte minst fick det bli ett par nya löparskor. Köpte ett par för mindre än ett år sedan en dem har jag aldrig varit riktigt nöjd med då jag har fått ont i mina ben. Dessa har jag hunnit prova två gånger och de känns betydligt bättre än de förra. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas